Over tre grensa

Hverdag

Vi kom frem ved midt natt i går akkurat som jeg trodde. Det gikk veldig greit å kjøre, å det følte ut som det gikk fortere nå enn noen annen gang. Men frem kom vi og slitene var vi begge to når vi kom frem. Så det tok ikke lang tid før vi sovna begge to.

🙂🙂🙂🙂

Men jeg tror jeg aldri har følt meg mere Norsk enn det jeg gjør nå. I dag pakket vi sekken med grill, pølser og kvikk lunsj. Satte på oss tur klærne og kom oss ut på fjellet. Typisk Norsk spør du meg.
Tror fjellet vi nesten gikk opp jeg Steinfjellet og ligger rett utenfor der foreldrene til Jim bor, så det er midt i blinken for oss som er glad i å gå litt turer. Det var en grei tur opp, bare kjedelig det blåste litt når vi kom opp og skulle ta pausen vår. Men utrolig fint selv om det skulle vært litt mere sol og mindre vind. Men frem kom vi. Nydelig utsikt og sinnsykt deilig å komme seg ut litt. Perfekt start på Påsken.

Så det var dagen her så langt, også får vi se hva dagen bringer videre. Blir nok bare avslapning og kos forhåpentligvis. Jeg syntes det er litt godt og bare kunne ta det med ro også, for det er jo tross alt ferie også. Så en rolig dag her i gården også får vi se hva vi gjør videre i dag. Er bare Torsdag i dag, så vi har mange dager å ta av.
Så håper jeg alle får en god påske videre, så skrives vi 🐣

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229