Orker ikke

Hverdag


Åh, da har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Eller jeg var ferdig på jobb for snart to timer siden, men jeg hadde noen andre ærender jeg også måtte. Så da tok det litt tid før jeg omsider kom meg hjem. Men nå har jeg fått handlet meg middag og jeg har endelig landet i sofaen hjemme. I dag kjenner jeg at jeg egentlig ikke orker å skrive noe som helst. Men siden jeg ikke har oppdatert dere siden Fredag, følte jeg liksom trangen til å skrive igjen. Men jeg skal unnskylde meg nok en gang om at jeg har arbeidshelg og da blir jeg litt fraværende.
Ikke nok med at jeg har arbeidshelg denne helgen, men jeg er også alene hjemme. Jim har nemlig reist til Tr.Heim for å hjelpe foreldrene sine med det nye kjøkkenet. Så å være alene en hel helg er egentlig ganske deilig. Jeg liker å ha selskap, men samtidig så er det jo godt å være litt alene også. Så i kveld blir det hjemmelaget hvit pizza, samt Skal vi danse på tv og litt is.

Jeg sto bak en fyr på butikken i sta som handlet seg 3 sixpack med øl. Akkurat nå kjenner jeg at jeg er glad for at jeg er på det stadiet i livet hvor handlekurven min består av pizzabunn, is og chorizo. Så det er min type lørdag og jeg skammer meg overhode ikke over at jeg har valgt den lørdagen her.
Så før jeg går i gang med matlagingen her i huset, så blir det litt sofakos sammen med Nemo og pute tv på skjermen. Som dere kanskje skjønner er jeg en stor tilhenger av pute tv, så det går mye i det her hjemme. Men dette ble mye mere tekst enn det jeg hadde tenkt. Så jeg håper dere får en fortreffelig helg videre, så skrives vi snart igjen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer