Oppsummering

Reise

*Gjesp*. I dag har virkelig vært den tyngste dagen på Gud vet hvor lenge. Jeg er super trøtt, og føler bare denne dagen her blir rot. Formen er strålene og dagen har enn så langt gått veldig fort. Egentlig er det små tungt å være tilbake på jobb igjen. Jeg har riktig nok bare vært på tur 1 helg, men allikevel vil jeg ut og reise igjen.. Det er godt å tjene penger, men fader så godt det er å reise også.
Men det er vell bare rett og rimelig at dere får en kjapp oppsummering av Brussel turen. Så mens jeg halv sover - kan vi jo prøve.


Brussel var veldig bra. Jeg er glad for at vi valgte akkurat den byen å reise til. God mat, billig øl, shopping muligheter også selvfølgelig noen severdigheter verdt å få med seg. Det eneste jeg vil trekke litt fra. Er været. Men samtidig så er det jo noe man ikke kan styre, så man får bare ta det man får.
Hotellet vi bodde på var veldig bra. Be Manos het det, og det lå ikke veldig langt fra verken by eller flyplass. Noe jeg syntes er ett stort pluss.

Ville jeg reist tilbake? Selvfølgelig! Men som sagt tidligere. Vil jeg se nye steder. Så med det første ville jeg nok ikke dratt tilbake. Men kanskje en gang i fremtiden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229