Oppussing #2

Hverdag


Det går en smule smått med oppussings prosjektet mitt, men når du jobber så mye som det jeg gjør - så må man regne med at ting på hjemme basis går litt sakte. Men jeg er ferdig med to strøk med grunning og er veldig klar for å komme igang med tak malingen. Jeg syntes det er utrolig kjedelig og male hvitt, man føler virkelig at man ikke kommer noen steder - men under vei føler man at man ikke kommer noen vei. Men så fort fargen kommer på veggen og rivingen av gulvet skal starte. Da tenker jeg at man ser litt forskjell.


Så skal jeg klage litt da. Det jeg kanskje er best på. Altså å male panel er kanskje noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg føler jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det er gørr kjedelig. Men den tre fargen er så sinnsykt stygg, og jeg er veldig lei den 80¨talls gangen vår. Så følte virkelig den trengte en oppgradering fra det glade 80¨s.
Så jeg er fornøyd med resultatet så langt, så jeg vil håpe og tro jeg blir fornøyd med veien videre også. Bare synd det krever så utrolig mye tid. For utstyret har jeg, samt energien. Men det er for få timer i ett døgn... Jeg vil bli ferdig og helst - i går.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

MiriamRose
MiriamRose,

Å male er så kjedelig! Misunner deg ikke det haha! Men det blir nok bra!

nouw.com/miriamrose
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229