On the road again

Reise


I skrivende stund sitter jeg i passasjer sete på en deilig Mercedes. I dag er det nemlig duket for en ordentlig road trip. Jeg reiser først til Gøteborg for å bli der ei natt, før jeg reiser videre til København og blir der i 2 netter. Hvorfor akkurat dette? Jo, fordi jeg elsker København. Og hvorfor skal jeg ta fly når været er så herlig som det er på denne tiden. Så da bestemte jeg meg for at denne gangen så kjører jeg. Så bilen er lånt og jeg er på vei til nabo landet.

Det tar ikke lengre enn 3 timer å kjøre til Gøteborg fra Gardermoen, hvor jeg leide bilen fra. Så det blir en stille og rolig tur nedover dit. Jeg skal selvfølgelig stoppe på grensa og kjøpe det mest nødvendige, før jeg reiser videre til Gøteborg by - hvor jeg skal bo i natt.


Jeg har gledet meg til denne turen helt siden den ble bestemt. Ikke bare fordi jeg skal kose meg med øl og forhåpentligvis god mat. Men også fordi jeg fortjener denne turen. Jeg har jobbet så sinnsykt hardt den sist tiden, så at jeg fortjener og koble helt av. Det trenges.
Planene for turen er overhode ikke satt enda, men jeg har sett på litt av hvert jeg kan finne på. Det jeg liker best med å reise på tur, er det at jeg kan være spontan og det er noe jeg har tenkt til å være denne turen her og.
Jeg skal selvfølgelig bo på hotell begge stedene jeg skal stoppe. Å jeg lover selvfølgelig og vise dem til dere.

Men nå skal jeg ture videre. Musikk, pepsi max og godt selskap. Også blogges vi når jeg er fremme i Gøteborg. Ha en fin dag ☀

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229