On the road

God Torsdags formiddag.
Rekk opp hånden de som er klar for lang helg. Det er nemlig jeg. Etter vakten i går kveld hadde jeg så sable vondt i bekkenet, så nå skal det virkelig bli deilig med en rolig helg. Å gå med slike smerter i kroppen, går virkelig utover både livskvaliteten og humøret mitt. I dag er det noe bedre, men langt ifra bra. Så ble det omsider Torsdag og om ikke så lang tid skal vi sette fart mot Trønderlag. Vi skal tilbringe helgen sammen med foreldrene til Jim. Vi har egentlig ikke så veldig mange andre planer enn å bare reise dit og bli der gjennom helgen, så vi får heller ta ting litt som det kommer i løpet av helgen. Uansett det blir ganske godt å komme seg litt bort i og kanskje gjøre noe annet enn å bare sitte hjemme. Jeg er iallfall klar for en liten tur, også håper jeg selvfølgelig været holder med oss.

Været her hjemme i helgen skal bli strålende, så håper også solen har store planer om å ta en tur til Trønderlag. Sol eller ei, tur blir det uansett.
Det jeg er mest spent på akkurat nå er hvordan 7-8 timer i bil skal gå med bekkenet mitt. Fysio var litt spent på det, samtidig som hun rådet meg til å ta lange og gode pauser. Vi har det overhode ikke travelt, så jeg regner med at pauser blir det på vei oppover. Jeg må både tisse ganske ofte og Nemo må luftes. Så jeg håper det går bra for min del. Dere skal selvfølgelig få være med på turen, men jeg kan ikke love at vi finner på så veldig mye sprell. Men sprell eller ikke; godt å komme seg litt vekk fra kløfta blir det uansett.
Bilen er nyvasket, så å kunne kjøre 7-8 timer i ren bil skal bli veldig godt.

Nå skal lufte Nemo en god runde, pakke inn i bilen og hente Jim på jobb. Vi må gjøre en kort stopp hos mamma før vi reiser videre mot nord. Kryss fingrene for bekkenet mitt, så skrives vi igjen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer