Øl, øl og mere øl

Reise


Da var første dagen i Belgia vell overstått. I går gjorde vi ikke veldig mye spennende så i og for seg, vi tok egentlig dagen veldig som den kom. Vi dro til den kjente plassen Grand Place også tok vi oss en øl på Delirium. Så hvis du er en øl drikker, så anbefaler jeg virkelig at du besøker det stedet. De har øl til 25 kroner, og så mye forskjellig øl du aldri hadde trodd du kunne se på ett sted. Jeg selv kjøpte en eple øl, som virkelig falt i smak. Tror nok jeg må tilbake dit og smake på flere typer som de har.

Planen i går kveld var egentlig å dra på Hard Rock og spise middag, men dere kan jo gjette hvem som sovnet på sengen fult påkledd klokken 17:30!? Jo, selvfølgelig oss. Så når vi våknet igjen ved 20:30 tiden - orket vi rett og slett ingenting. Så da ble det noe kjapp mat på en restaurant rett ved oss, før vi hoppet tilbake i sengen. Litt av en Fredag for en si!!


Men i dag er det Lørdag, så for tro vi er litt mere opplagte i dag. For i dag skal vi komme oss opp til Mini Europa også tar vi dagen litt som det faller seg etter det. Har iallfall ingen planer om å sovna så tidlig i dag - vil da gjøre litt andre ting enn å sove når jeg først er her i Brussel.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229