Ofte stilt spørsmål

Personlig


Skal dere ikke kjøpe leilighet eller hus snart?

Dette er ett spørsmål jeg har fått gjentatte ganger og jeg svarer det samme hver eneste gang. Så siden det er flere som spør meg om dette. Tenkte jeg å skrive det her så alle får det med seg.

Jeg og Jim har vært sammen nå i over ett år. Vi har vært samboere i over ett halvt år. Vi har selvfølgelig planer om å være sammen resten av livet. Forhåpentligvis.
Vi leier nå en leilighet på Kløfta og trives veldig godt der. Men vi kan jo ikke bli boende der for alltid. Da det kun er ett soverom og vi vil jo ikke leie for alltid.
Vi vil jo eie vårt eget og bli mere selvstendige. Men grunnen til at vi ikke har kjøpt hus eller leilighet enda er fordi vi vet ikke hvor vi vil bo. Vi vet ikke om vi vil bli boende her på Øst-landet eller om vi skal flytte oppover til Trondheim. Så vi diskuterer det, men har enda ikke kommet frem til noe løsning. Så vi vil kjøpe, har planer om å kjøpe, men vi vet bare ikke hvor enda. Så når vi vet det skal jeg selvfølgelig fortelle det til dere, men enn så lenge blir vi boende her nede og selvfølgelig trives vi med det.
Håper dette var ett svar nok for dere, også håper jeg dette tema blir liggende en god stund fremover. Orker ikke alle de spørsmålene om kjøp og ikke kjøp. Allikevel er det mitt liv, men litt morsomt at folk er nysgjerrige også. Så her er svarer også skrives vi senere 😁

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229