NYTTÅRSFORSETTER

Hverdag

Da er alt av røde dager og store feiringer omsider over, å vi kan endelig komme tilbake til hverdagen. I dag er det onsdag og jeg skal selvfølgelig tilbake til jobb, men før jeg gjør meg klar til den biten. Skal jeg dele noen tanker og meninger med dere om mine nyttårsforsetter. Det er 2019 og så lenge jeg kan huske har jeg alltid satt meg noen nye mål for det nye året. Har jeg klart å oppnå dem? Absolutt ikke. Jeg har feilet hvert eneste år av en eller annen grunn.
Så i år har jeg bestemt meg for at jeg skal ikke sette meg noen mål. Jeg og kjæresten har satt oss ett par mål sammen, men for meg personlig tror jeg det ikke blir noen nye mål for dette året.
Jeg føler jeg allerede er flink på det folk flest setter som mål. Som F.eks spise sunt, trene, spare penger og slutte å røyke.

Jeg trener allerede så og si jevnlig, prøver å spise sunt så langt det går, jeg sparer så mye penger jeg har mulighet og røyken. Den stumpet jeg for snart 2 år siden. Så hva mer kan man egentlig sette opp på en liste over det nye året? Ikke vet jeg, men min liste er tom.


Jeg vet jeg kanskje høres sinnsykt negativ ut nå, men samtidig så er det selvfølgelig all creds til de som lager seg en liste over nyttårsforsetter og klarer de. Hurra for dere. Dere er kjempe flinke. Men jeg kjenner meg selv så godt nå, at jeg vet jeg ikke kommer til å klare noe som helst. Jeg er ikke så sterk også har jeg liksom ingen forslag. Så i år skal jeg bare leve som vanlig, og ta en dag av gangen.
Også får vi håpe dette blir mitt år. God Onsdag videre ☀

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229