Nyt hverandre

Hverdag, Personlig

Etter mange dårlig forhold, dårlige kjærester, mye krangling, sjalusi, løgner og vold. Har jeg endelig truffet tidenes mann. Selvom vi møttes for 10 år siden, så er det endelig oss. Å det jeg har lært gjennom så mange år, med så mange forskjellige er at man virkelig skal nyte hverandre.
Jeg er overhode ikke perfekt, og kommer aldri til å bli det. Men vet dere hva. Det er ikke han heller. Men i mine øyne er han en perfekt kjæreste. Jeg kunne ikke bedt om noen bedre, eller noen som satte mere pris på det utskuddet av ett stykk ødelagt menneske jeg er.


Han forteller meg hvor mye jeg betyr for han, og har betydd gjennom alle år fra hverandre. Han viser meg stolt frem i offentligheten. Han viser jeg er verdt noe. Å bare det gjør han perfekt i mine øyne.I dag etter jobb dro jeg innover til Sandvika, og møtte min kjære. Jeg rakk selvfølgelig en tur innom Zara før han var ferdig på jobb. Men etter jobb bestemte vi oss for å ta en velfortjent ute pils og egentlig bare feire kjærligheten. Vi er lykkelig sammen, og jeg ønsker at lykken skal vare evig.
Så å sitte der i kvelds solen, med mannen i mitt liv og nyte en kald øl. Da får ikke kvelden min blitt noe bedre. Hvis det er sånn her lykke føles. Så vil jeg leve i denne rusen for alltid. For akkurat nå; kan jeg ikke be om noe mer i livet mitt.


Så med all den bagasjen jeg har og alle erfaringene, så har jeg lært at det er viktig å nyte hverandre. Legg bort sosiale medier, kropps press, innpå slitene beundrere og bare nyt hverandre. For det er det eneste som telles, og det er oss mot resten.


Deg + meg = oss ❤️- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Maiken Johnsen
Maiken Johnsen,
så koselig <3 viktig å ta vare på de gode menneskene i livet 😃 www.maikenjohnsen.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229