Nong Nooch Pattaya

Reise


Å herregud, det er en ting jeg helt har glemt å dele med dere fra Thailand turen min. Å det er en botanisk hage vi var å besøkte. Den heter Nong Nooch og ligger ca 20 minutter fra Pattaya sentrum. Den kommer garantert opp om dere google hva man burde gjøre i Pattaya.

Nong Nooch er enormt og da mener jeg virkelig ENORM. Å det er kunstige dyr overalt, alle slags dyr. Så den er litt morsom og ikke minst kjempe fin. Jeg er veldig glad for at vi tok turen dit, selv om det var ekstremt varmt den dagen og jeg endte meg å bli svett overalt.
Det er også noen ekte dyr der også, men de har mest fokus på elefanter. Jeg skal ikke skrive så veldig mye om det, for jeg vet de lever under fangenskap og at folk kommer til å mene jeg støtter det når jeg reiser dit. Men parken i seg selv var utrolig vakker, så vi ble bare gående der og se. Se på alle de vakre landskapene og dyrene de hadde puttet overalt. Det var så ryddig og rent der, så man ble nesten fascinert av det og.


Nå føler jeg at jeg har fått oppleve alt det Pattaya har å tilby. Å det er jeg veldig glad for. Jeg angrer ikke på at jeg ble med på turen i år også, selv om jeg gjerne skulle sett flere steder av Thailand. Men jeg vet at jeg bare kan ta turen igjen. Jeg vet hva Pattaya er kjent for, men allikevel så er det så mye annet å se der.
Så selv om den kulturen i Pattaya er som det blir sagt, så er jo selvfølgelig hva man oppsøker. Vi som familie har jo ikke oppsøkt noe slikt, så vi har på en måte ikke opplevd så mye av det. Vi har kost oss på utflukter, strender, restauranter og tatt litt drinker her og der. Så jeg liker Pattaya, men i fremtiden vil jeg se litt annet enn byen.

Men nong nooch var veldig bra. Det har fått 4,5 stjerne på trip advisor og det syntes jeg stemmer veldig bra. Så absolutt ett sted man burde oppsøke og gjøre seg egne inntrykk av. Jeg anbefaler, resten er opp til dere.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229