Nice and clean

Hverdag


Ulempen ved å være borte 14 eller 15 dager hjemmefra det er å komme hjem igjen. Det er klesvask, regninger og en rotete leilighet som venter på deg. Jeg bor sammen med en skikkelig ¨kar¨. Han er betegnelsen på en som burde vært ungkar resten av livet. Han kan selvfølgelig være veldig flink til å hjelpe til hjemme, men kanskje ikke den beste. Sorry kjæresten min. Også er jeg kanskje litt pirkete. For jeg liker å ha et system på ting og ting skal liksom være i orden hele tiden og det skal ligge på plassen sin. Så jeg tror kanskje han har gitt litt opp å hjelpe meg, for jeg finner alltid noe å pirke på. Så det er nok litt begge sin feil at jeg må gjøre det.

Så i dag har jeg virkelig stått på. Jeg har sortert og vasket masse klær, betalt regninger, vasket og ryddet store deler av leiligheten. Formen i dag er vesentlig mye bedre, så jeg måtte bare få utnyttet den fullt ut. Så nå ligger jeg på sengen med god samvittighet og venter på at maskin nummer 5 med klær skal bli ferdig.
Jeg har en ting til jeg skal gjøre i løpet av denne dagen og det er å farge håret. Jeg har tidenes ettervekst og føler meg helt forferdelig på bilder på grunn av den. Så i kveld skal jeg bruke en hel flaske med farge i etterveksten og håpe at alle de lyse hårene er borte for en stund. Jeg er egentlig en del lysere i håret, så når de originale hårene kommer krypende, føler jeg meg som den stygge and ungen. Så flittig bruker av hjemme farge. Har ingenting imot å farge håret hjemme. Det blir fint, holder lenge og jeg føler meg som en proff da jeg gjør det. Så 99 kroner for å føle seg vel. Det er ikke store utgiften etter par ganger i året.


Så nå kan vi nyte kvelden sammen i en ren og pen leilighet. I kveld blir det taco til middag også må jeg kanskje kjøre kjæresten så han får klippet seg. Fin og produktiv torsdag. Føler meg i godt humør, så ingenting er bedre enn det. Nå skal jeg slappe av den siste timen jeg er alene i dag, også får vi ta resten som det kommer.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229