Neste stopp

Hverdag

God lørdag morgen ⭐️
Sekken er pakket og frokosten er alt inntatt. Nå skal vi snart kaste oss i bilen og komme oss avgårde. I dag skal vi ut i skogen, finne oss en camp og bli der resten av kvelden og natten. Dette blir vår første telt tur i år og jeg er veldig spent. Det er ikke kjempe fint vær, vi skal til et sted vi aldri har vært før og ikke minst jeg er gravid i tredje trimester. Så det kan bli veldig spennende. Men jeg gleder meg og føler meg egentlig ganske pigg i dag.
Så en natt i skogen kan bli spennende. Går det bra, så blir det flere netter ute i løpet av sommeren. Blir det kaos må vi revurdere sommer ferien vi allerede har planlagt. Så jeg krysser fingrene og håper selvfølgelig på det beste.

Grunnen til at vi har valgt å gjøre det er mest fordi vi lenge har hatt lyst til det og snakket mye om det. Å nå som det endelig begynner og bli varmere i luften da kan vi omsider gjøre mer sånne ting.
Så hvorfor ikke gjøre det nå i helgen? Vi skal ingen steder tidlig på 17. mai og har null andre planer i dag. Så vi reiser ikke langt hjemmefra, men stedet vi skal til; skal visst vært greit å slå camp samt og fiske. Jeg håper det stemmer. Jeg har aldri vært på dette stedet før, så er veldig spent. Håper vi kan fiske, ellers så kan det jo bli litt kjedelig. Jeg er ingen kjempe erfaren telt person, men jeg føler at fisking hører med å telte. Kanskje bare noe jeg har fått for meg, men jeg liker veldig godt følelsen av å fiske.


Å pakke til telt tur som gravid krever litt mer enn da jeg ikke var gravid. Jeg har f.eks ingen tur bukser som passer over magen lenger, det er tungt å gå samt at jeg bruker en evighet fra A til Å. Så turen vi skal er heldigvis ikke lang og bukse smekken må jeg ta igjen med hyssing. Så det er ikke veldig sjarmerende, men det fungerer. Jeg har prøvd lenge å finne en fin gravid tur bukse, men syntes ikke de ser noe særlig ut. Så da får jeg heller ordne min egne. Så sånn er det.

Nå skal vi pakke inn i bilen, fylle diesel og komme oss avgårde. Blir det for ille i løpet av natten pakker vi bare sammen og reiser hjem. Jeg har trua på at jeg klarer det, men man vet aldri. Jeg lover iallfall å oppdatere dere i morgen. Så da skrives vi da. God lørdag videre 😄

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer