Nerver

Hverdag

Grunnen til at jeg ikke har prioritert bloggen den siste tiden er fordi jeg har så sinnsykt fagprøve nerver. Jeg er offisielt ferdig med læretiden min, og nå gjenstår bare selve fagprøven. Jeg har fått datoen, har omtrent alt klart så nå mangler jeg bare at selve dagen kan komme. Det er mange tanker som går i hode mitt rundt dette. Jeg vil jo så inderlig klare det, men å jobbe med 4 øyne i nakken en hel dag. Det er noe jeg IKKE gleder meg til. Men det er sånn det fungerer, så da gjelder det bare å prestere på best mulig måte.


Hva er planen etter fagprøven?
Etter fagprøven har jeg null planer. Jeg har ingen fast jobb, bare 4 ekstra jobber. Jeg vet selvfølgelig hvor jeg vil jobbe hen, men som alltid: er ikke dette opp til meg. Jeg må gjøre meg fortjent til jobben og selvfølgelig søke som alle andre. Så når den tiden kommer, må dere krysse fingrene for meg. Jeg er iallfall avhengig av å få meg en jobb, så økonomien kan gå videre. Å jeg kan starte voksen livet mitt.
Men uansett, nå vet dere grunnen til mitt fravær. Også lover jeg og komme sterkere tilbake. Jeg elsker jo det jeg driver med, men jeg må bare lære meg og prestere mer. Så kan vi alle være fornøyde.
I dag er det søndag. Så i dag har jeg min første fridag på ja omtrent en uke. Så i dag skal jeg ikke gjøre noe. Deilig? Så absolutt blir det deilig. I dag gjelder det å lade opp til kommende uke, som jeg vet bli full. Også får jeg ta uken når den kommer.
- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229