Nedtellingen

Hverdag

Nå, i skrivende stund. Er det totalt 7 dager igjen av læretiden, hvor 5 av dem er arbeids dager. Hva føler jeg angående det? Jeg er glad, stressa og klar for å bli ferdig på en å samme tid. 1,5 år har gått. Jeg har søren meg fullført læretiden min. Hvem hadde trodd det?

Da jeg først starta, var jeg utrolig umotivert med tanken på lønnen og fordi jeg sank litt i rang. Lærling som 24 år gammel? Hallo liksom? Hva skjedde etter videregående. Men allikevel; jeg har kommet meg helskinnet og stolt gjennom det. Nå når jeg omsider er ferdig kjenner jeg at jeg er så utrolig motivert til og fortsette. Jeg venter enda på eksamens datoen min, men jeg føler nå at jeg kommer til å stå. Og om jeg står; har jeg endelig en utdannelse!!!


Jeg må jo selvfølgelig takke alle som har støtte meg gjennom dette og holdt ut med meg. Jeg har kombinert 3 jobber for å ha noe å leve for. Så til tider har jeg kanskje ikke vært helt lev bar, men vi har klart det. Jeg har klart det.
Så forhåpentligvis om kort tid - så kan jeg stolt kalle meg helsefagarbeider. Jeg kjenner jeg blir litt rørt av tanken, men samtidig så er jeg klar. Jeg er klar for å jobbe på egenhånd, klar for å søke jobb og klar for å ha en utdannelse jeg kan være stolt av. Så nå kjenner jeg at dagene går fort, jeg har selvfølgelig mye og gjøre - men jeg skal klare det. Selvom eksamens nervene kommer krypende. Jeg har trua, jeg har mye støtte og jeg har hue på plass. La oss gjøre dette!!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229