Mobil forbud!!

Hverdag

Er det en ting jeg hater så er det en person som sitter konstant med telefonen i hånden og tekster med andre. Altså jeg sier ikke det er feil og ha kontakt med omverdenen. Men når man prøver å holde en samtale med en som sitter og stirrer ned i en skjerm, så blir jeg litt oppgitt. Jeg kan godt si ifra, gjerne 1 eller 2 ganger. Men når jeg må gjenta meg selv x antall ganger da går det litt for langt spør du meg.
Jeg bruker sosiale medier veldig ofte jeg også, å jeg skal ikke legge skjul på at jeg er avhengig av telefonen. Men det finnes en hårfin grense på akkurat det der. Å komme hjem fra jobb og sitte med telefonen i flere timer å snakke med de man allerede har jobbet 7-8 timer sammen med, det syntes jeg blir litt merkelig oppførsel.

Så her i heimen har vi inngått en viss form for mobil forbud. Ikke bare fordi jeg vil det, men fordi vi må kunne prioritere hverandre litt mere enn det vi prioriterer telefonen. Greit vi lever på 2000 tallet, men jeg orker faktisk ikke ha det slik. Det har gått over stokk og stein, så vi må faktisk innføre ett lite tiltak her i heimen. Så vårt tiltak ble faktisk mobil forbud.


Så med dette tiltaket håper jeg selvfølgelig vi får en bedre kommunikasjon og at det ikke bare går en vei. Får å sitte i sofaen på kvelden og snakke med noe som like gjerne kunne vært en vegg. Det er ikke sånne kvelden jeg vil ha. Da kunne jeg like gjerne bodd alene. Så utfallet av tiltaket, får vi se hvordan blir. Jeg er iallfall veldig klar for å legge vekk mobilen, å heller være tilstede i nuet. For hvor viktig er det egentlig? Så vekk med telefonen og frem med hverandre. Jeg ser iallfall veldig frem til dette - for jeg er så lei telefon bruken her hjemme..

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229