Mine mål for November

Hverdag


Farget håret.
Håret mitt er noe jeg egentlig er veldig redd for. Jeg hater å klippe det, å jeg hater og ha ettervekst. Nå begynner etterveksten å komme snikende, så nå er det på tide og få farget håret igjen. Jeg farger det selv hjemme. Blir like fint. 

Kjøpe ferdig julegavene. Jeg har kun fått kjøpt en halv julegave, så jeg har da iallfall begynt.

Finne på mer. Egentlig syntes jeg det er veldig deilig å bare være hjemme, men samtidig så elsker jeg å finne på litt sprell. Så i November har jeg planer om å være mere sosial og kanskje finne på mere ting ute.

Kjøpe meg julekjole. Jule kjolene jeg har, har jeg allerede brukt ett par ganger for mye. Så i år har jeg planer om å investere i en ny kjole. Har dere noen forslag?

Handle mindre sminke. Er det noe jeg bruker mye penger på. Så er det sminke. Denne måneden har jeg faktisk ikke planer om å bruke noe penger på sminke, og så langt - går det veldig bra. Klarer jeg å holde meg resten av måneden da tro?

Få julestemning. Å ha julestemning er noe av det koseligste jeg vet. De siste årene har jeg ikke hatt noe julestemning. Så allerede har jeg drukket en julebrus, kjøpt en julenisse og hørt litt på jule sanger. Kanskje stemningen i år kommer. For vi har allerede fått snø. Trist, men sant.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229