Min flaks!!!

Hverdag


Akkurat nå er jeg litt usikker på om jeg skal le eller gråte. Er det noen her i verden som har uflaks, så er det virkelig meg. Uansett hva det gjelder eller kommer til, så har jeg uflaks. Å det er jo også en av grunnene til at jeg aldri tipper lotto eller kjøper flaks lodd. Så når det kommer til noe som helst, alt i mellom himmel og jord - så har jeg uflaks. Så ingenting forundrer meg lenger, ting som overhode ikke burde skje. Det skjer med meg!!

Så på Fredag kom jeg hjem, skulle skru på mac´n for å gjøre det vanlige. Men det jeg ser da, er at min lille hund har tissa på Mac´n. Ja, du leste riktig!!! Han hadde tisse på mac´n min, og selvfølgelig truffet der lyden kommer fra. Så nå er altså lyden dø.. Mac´n fungerer som vanlig, men lyden er dø.. Så jeg får altså ikke hørt på musikk eller sett på serie. Egentlig er jeg ikke overrasket over at noe sånt skjer rett før jeg skal reise på ferie, men samtidig så passet det utrolig dårlig. Jeg kan jo ikke ha en mac uten lyd, så egentlig burde jeg reist og fått tak i en ny en. For dette er jo egentlig helt nytteløst.


Så nå sitter jeg her, på en Søndag, reiser til Thailand om 2 dager med en Mac uten lyd. Egentlig er jeg litt små frustrert over at lyden ikke fungerer, men for denne gang må det vell bare gå. Jeg er glad for at resten fungerer som vanlig - ellers så hadde jeg fått panikk.
Men livet går videre.. Og når jeg kommer hjem fra Thailand, blir det nok en kjemisk kastrering på hunden min. For sånn kan han ikke holde på.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229