Meg meg meg og atter meg

Personlig

Hvem handler denne bloggen om? Hvem sine meninger skal ytres på denne nettsiden? Hvem skriver og hvem er eier av denne bloggen?

- Alle de spørsmålene jeg stiller nå. Finnes det kun ett riktig svar på. Å det svaret er «meg». Alt her handler om meg, alt her skrives av meg og alt her inne er mine meninger. Jeg kan ikke forstå at etter så mange innlegg om akkurat dette; så er det ikke klart for noen. Jeg er fokus personen her, samtidig som mine følelser og mitt syn. Tåler du ikke det? Så slutt og klikk deg inn på bloggen min. Beklager altså, men så enkelt er det faktisk. Jeg kommer ikke til å slutte med det første.

Alle påstår at vi lever i ett fritt land og vi kan gjøre hva vi vil. Nettopp. Vi lever i ett fritt land og jeg kan skrive om hva jeg vil, å jeg vet hvor person rettighetene går. Jeg har vært i det gamet her lengre enn mange tror. Så jeg vet hva jeg driver med. Liker du det ikke? Kryss deg ut og kom gjerne aldri tilbake. For ITS ALL ABOUT TAYLOR. Nå håper jeg at jeg slipper og si det flere ganger. Også kan showet gå videre 💃🏽

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229