Meg først


I går kveld hadde jeg en sinnsykt åpenbaring. Jeg snakket med en person som fikk meg til å forstå at det var ikke bare jeg som hadde de følelsene jeg har med tanken på jobb og andre personer. Så i går gikk jeg virkelig og la meg med ett smil om munnen. Å takk Gud og hvermann for at jeg ikke var gal. For når andre mennesker ser det samme som meg, da blir jeg så ekstremt lettet. For da vet jeg at jeg faktisk har rett. Ikke bare på ett punkt, men på flere.
Visse personer har forandret seg og det samme har samholdet. Så med hevet hode og slappe skuldre kunne jeg stå opp i dag. Evig lykkelig for at jeg har rett. Nå kan endelig tanke kjøret mitt bremse og jeg kan fokusere på de gode tingene i fremtiden og ikke så veldig på de negative. Heia meg!I dag har jeg hatt den første tidlig vakten på Gud veit hvor lenge, så nå er jeg ekstremt sliten og trøtt. Jeg burde egentlig kommet meg på trening og kanskje en tur på butikken. Men det er alt for komfortabelt på sofaen i skrivende stund, så jeg må nok bli her i dag - for jeg tror ikke jeg orker så veldig mye annet.

Men selv om jeg er ekstremt trøtt nå, så føler jeg meg fantastisk. Jeg har det bra med meg selv og egentlig alt rundt meg. Det finnes selvfølgelig små ting jeg misliker, men alt i alt. Så er ting veldig bra. Altså helt sykt bra! Så nå blir det muligens sofa tjeneste resten av kvelden, også håper jeg alle har det like forrykende godt som meg. Skrives 👏🏻

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229