Materialistisk glede

Hverdag


Over lengre tid har jeg ikke ønsket meg nytt kamera. Ikke fordi det jeg har fra før av ikke fungerer bra, men fordi det er så stort og klumpete. Det er altså et canon speilreflekskamera, så det er veldig stort med andre ord. Så når jeg bærer det med meg får jeg både vondt i nakke og rygg. Så da har jeg ønsket meg det obligatoriske blogger kamera Olympus E-PL8 i hvitt - selvfølgelig.

Så i går som jeg skrev kjedet vi oss veldig og skulle egentlig bare på Jessheim for å sjekke prisen på det kamera jeg så lenge har siklet etter. Men før jeg visste ordet av det så sto jeg der med nytt kamera og var lykkeligere enn noen gang.

Jeg kjøper meg sjeldent noe sånt, men når jeg først gjør det. Blir jeg som regel helt i tåka. Så jeg testet det ut, koblet det til telefonen og ble kjempe fornøyd med kjøpet mitt. Nå gleder jeg meg bare til å få brukt det skikkelig, så jeg kan bli ordentlig kjent med både kamera og innstillingene.


Så ikke nok med at jeg bestiller meg tur til Thailand, men jeg får en ny reisekamerat. Nemlig mitt nye utrolig flotte kamera. Gleder jeg meg? Ja. Kan lykke kjøpes? Absolutt.

Så nå har jeg handlet inn pepsi max og sjokolade så nå skal det virkelig feires i kveld. Neida, men vi skal kose oss litt. Så da er det greit med noe å bite i.
Jeg er iallefall veldig fornøyd med både kamera og hverdagen, kjæresten min tror jeg er veldig fornøyd med å ha en fornøyd kjæreste. Så da er det win - win for hele gjengen.
Nå skal jeg få i meg litt mat, også får vi se hva dagen videre bringer. Allerede vært en tur ute av huset for å besøke dyrlegen - så nå kommer det vell ikke så mange fler uforventa besøk i løpet av helgen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229