Mars er min måned

Hverdag


Da har vi endelig klart å lure oss inn i Mars. Mars er for meg siste vinter måneden og det nærmer seg vår med stormskritt. Jeg lengter så etter vår og ikke minst sommer, så jeg håper de nærmeste månedene går fort. Mars er en måned det skjer litt av hvert hos meg. Og jeg har riktig nok forhåpninger om så mye mer også.

1⃣ Jeg er ferdig som lærling 28 Mars. Jeg har riktig nok ikke fått datoen min for fagprøven min enda, så må bare vente spent til det brevet kommer.

2⃣ Jeg skal på Enrique Inglesias konsert med ei venninne. Det tror jeg blir en hel aften, og vi har sett frem imot dette helt siden billettene ble lagt ut for salg.

3⃣ Jeg skal tatovere meg!! Jeg bestilte tatoveringstime rett før jeg dro på tur, så jeg skal tatovere meg 2 dager etter at jeg kommer hjem fra Thailand. Da fortsetter jeg på sleeven min, og jeg tror det også blir himla bra.

4⃣ Jeg skal prøve å finne ut hva som skjer på hjemmefronten 💗

5⃣ Jeg håper miljøarbeidertjenesten legger ut en eller flere stillinger som jeg kan søke på. Nå er jeg snart ferdig som lærling og jeg trenger fast arbeid.

6⃣ Jeg håper og tror at Mars byr på masse venninne tid 👯

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229