Man bag?

Hverdag


I starten når dette ble en trend var jeg veldig usikker på hva jeg syntes om der. Men etterhvert som jeg har sett folk med det og at folk bruker det til vanlig. Så hr jeg blitt mer og mer nyskjerrig. Å til slutt syntes jeg det var så fint at jeg bare måtte ha en slik «veske».
Jeg hadde egentlig mest ønsket meg en i svart, men da jeg fikk se den i min favoritt farge; mørk oransje. Måtte jeg jo bare ha den. Den passer til jakkene mine og de fleste av klærne mine. Så at den oransje kommer godt med. Det tror jeg nok.Jeg er veldig usikker på hva denne slags «veske» heter, men min samboer valgte å kalle den man bag. Så da får det bli det. Den er iallfall utrolig stilig, god størrelse og den gir liksom et ekstra detalj på antrekket. Så jeg er allerede utrolig forelsket i den. Den kan brukes både til vanlig og til fest. Å får meg som ikke er kjempe fan av å bruke stor veske til vanlig, så kommer den jo godt med til hverdags. Så definitivt det beste kjøpet jeg har gjort på lenge.

👛👛👛👛👛👛

Men fra veske til noe annet. I dag er det allerede torsdag og store deler av uken har gått. Jeg er relativt sliten etter arbeids uken, men kan trøste meg med at jeg har 4 dager igjen av helgen. Så i kveld skal jeg slappe av hjemme og lage litt god middag sammen med kjæresten min. Jeg vil egentlig en tur på natt åpent, men det vil nok ikke lommeboken min. Så vi får se hvem som er strengest. Hahah.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Enig med deg! Synest det var såå teit når trenden først kom, men no synst eg det er kult 😃nouw.com/susannem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229