Livet smiler

Hverdag, Personlig


Hva er vell bedre enn å våkne om morgenen og føle seg bra? Ikke bare føle seg bra, men føle seg supert. Selvom jeg savner kjæresten min hver gang vi er fra hverandre, så føler jeg meg komplett. Jeg nyter virkelig livet om dagen, og har overhode ingenting å klage på. Stor ting er i vente og jeg teller ned dagene til jeg kan fortelle det til dere lesere. Så bra som jeg har det nå, har jeg virkelig lengtet etter å ha det.
I dag er det bare Tirsdag og jeg har selvfølgelig ingen andre planer enn å jobbe. Jeg skal jobbe på den jobben jeg vil jobbe, med menneskene jeg liker å jobbe med og egentlig bare nyte denne arbeids kvelden fult ut. Så er det virkelig noe mer jeg kan be om da? - Jeg tror ikke det..

Så ting skjer, livet smiler og jeg føler meg utrolig bra. Hvem har jeg og takke for det? Først og fremst meg selv. Jeg har vært utrolig flink til å jobbe med meg selv, kvitte meg med dårlige mennesker også har jeg selvfølgelig forhåpentligvis møtt mannen i mitt liv og jeg er ferdig med utdanningen min. Er det noe mer jeg kan be om for å føle meg bedre da? - Selvfølgelig, men jeg klager ikke. Eller, det kan hende jeg klager. Men i dag har jeg ingen planer om å klage. Jeg skal kun smile, nyte dagen og håpe den byr på nye utfordringer.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer