Life is better blond

Hverdag, Skjønnhet


Herregud, jeg har helt glemt å vise dere krisen tiden jeg gikk gjennom en gang i 2012. Jeg har alltid vært mørk i håret, men plutselig fikk jeg ett utrolig dumt innfall. Jeg ville bli blond!! Tenk deg meg med helt svart hår, som plutselig ville bli platina blond. Ja jeg ødla håret mitt og jeg angrer enormt. For det var verken pent eller sunt for meg eller håret.

Jeg holdt på i flere måneder på og bli blond. Jeg bleiket det, stripet det og vasket det. Gud, vet hva jeg ikke gjorde på den tiden. For blond!! Det skulle jeg bli.


Herlighet for ett syn!! Jeg skal ikke påstå at jeg er så utrolig stolt av bildene over her, men allikevel så har det vært en del av meg. Å jeg får dessverre ikke gjort så mye med det nå. Jeg får selvfølgelig høre det av og til, at: blond. Det burde du ikke bli en gang til. Så kan vi le av det. For det finnes virkelig ikke noe annet enn å le. Le av hvordan min 18-19 års krise så ut. For ett syn.

Så jeg har lovet meg selv og alle andre at jeg skal vedvare mørk. Jeg ser bedre ut mørk og jeg trives selvfølgelig mye bedre med det. Det er absolutt mitt vare merke. Mitt lange, mørke og krøllete hår. Thats how I roll!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229