Lever jeg?


Fy søren. I går jobbet jeg hele dagen. Å når jeg sier hele dagen, mener jeg faktisk fra 06:00 til midnatt. Så om jeg var sliten da jeg var hjemme 00:31 tiden, det kan jeg skrive under på. Det er ikke ofte jeg jobber doble vakter, men det hender seg. Da jeg ser jeg kan klare det. Jeg klarte det i går, men jeg var rimelig fornøyd da jeg var ferdig i går kveld.
Jeg har dessverre arbeids helg denne helgen, så at det blir mye varierende innlegg fra meg. Det kommer nok ikke. Men jeg jobber fast hver tredje helg, så selvom det kan være slitsomt i blant - så pleier det å gå ganske så greit.

Så selvom jeg våknet med hode vondt og sulten som en hest i dag, så føler jeg meg ganske uthvilt. Jeg er riktig nok ikke helt klar for ei ny økt enda, men det kommer seg i løpet av noen timer.


Nei, nå ble det mye jobb snakk her. Noe jeg egentlig prøver å unngå så langt det er mulig. Så da bytter vi tema til noe som er litt mere relevant. Hvordan jeg har det!
Den siste uken har jeg faktisk hatt det utrolig bra med meg selv. Jeg har ikke noe utløsende faktor annet enn at jeg har jobbet overtid, men bort ifra det: så har jeg det utrolig bra om dagen. Både med meg selv og tilværelsen min. Så hver dag som har vært bra, håper jeg selvfølgelig at neste dag også blir det. I dag har jeg litt små vondt i hode og små sliten, men i løpet av dagen tror jeg virkelig at det kommer seg. Nå er det mat og sofa tjeneste som gjelder.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229