Let´s celebrate

Egentlig hater jeg alt som har med teknologi å gjøre. Egentlig mest fordi jeg ikke eier tålmodighet og fordi jeg får helt fnatt av at det ikke fungerer som det skal. I går var hele plattformen nede, så jeg fikk ikke oppdatert dere eller sjekket varslene mine. Jeg vet ikke om det var kun jeg som hadde det problemet eller om det var flere av oss, men allikevel var det kjipt. Så jeg ble ganske irritert av det. Men i dag er vi oppe å ruller igjen, så da kan jeg legge de sinte følelsene vekk og fokusere på det bra.

I dag er det Lørdag og jeg skal snart løpe bort på polet. I dag skal jeg i bursdagsfest for Malene og jeg gleder meg veldig. Vi skal innover til Oslo og feire Malene. Jeg gleder meg ikke bare til å feire henne, men fordi jeg skal pynte meg og sminke meg. Å selv om jeg kan se litt slapp ut til tider, så er jeg veldig glad i å pynte meg. Så i kveld blir en helaften.


Jeg slenger med ett par bilder av antrekket mitt i kveld. Antrekket er faktisk fra Cubus og jeg er helt forelsket i denne jumpsuiten. Den kostet meg kun 199 kroner og jeg føler den satt som ett skudd. Fargen er flott og jeg føler den ikke er helt overpyntet. Så i kveld skal jeg bruke den for første gang. Å jeg tror det blir veldig bra!!

Så nå skal jeg ordne resten av det som må gjøres. Også er jeg klar for i kveld. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli en slik som organiserer alt, men det har jeg blitt. Jeg trenger tid og tidspunkt på alt. Så med andre ord, så lever jeg etter klokken. Så nå skal jeg ordne resten, så jeg kan sitte de siste tre timer med hjerte i halsen. Mest fordi jeg gleder meg, men også fordi jeg er redd for å rekke toget. Teit, men slik fungerer jeg.

Så ha en flott Lørdag, så skrives vi.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229