Late faen


Åååååååh. endelig er den værste jobbingen over for min del. Så i dag skulle jeg egentlig ha vært og trent. For selvom det ikke ser sånn ut, så trener jeg så og si hver dag på studio. Men da jeg våknet i dag tidlig og trodde jeg skulle dø - så kjente jeg at denne kroppen her. Den trenger jeg virkelig en kveld hjemme på sofaen, og sånn ble det!! Nå har jeg jobbet 7 dager i strekk, med noen timer overtid. Så at jeg kan få en hel kveld på rumpa i sofaen. Det unner jeg meg selv, så siden det er Mandag er det offisielt lov til å være lat.

Selvom jeg har jobbet som fyy de siste ukene så har faktisk humøret og formen min vært ganske bra. Jeg har kanskje ikke rukket og følt på noe annet enn at jobben har stått i hode på meg 24/7. Jeg har selvfølgelig punk som stikker inn og tar oppmerksomheten min, men da jeg jobber kan jeg allikevel skyve de litt fra meg. Å det er deilig. Så selvom formen er tilsvarende god, så kjenner jeg allikevel at det er ting i livet mitt jeg må fokusere mindre på enn andre for at dagene skal gå fremover. Jeg må fokusere på ting som gjør meg glad, og mindre av det som tømmer meg for energi.
Men akkurat nå er hode mitt så slitent og kroppen så tung, at jeg orker ikke føle på noe annet enn trøtthet. Nå skal jeg få av meg arbeids uniformen og få slengt meg 1 time i sengen. Det trenger jeg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229