Lager ¨enke¨


Da har kjæresten dratt på XXL camp, eller kurs om dere vil. Jeg vet ikke hva dem holder på med der, men han blir iallfall der til Fredag. Så frem til da - blir jeg lager ¨enke¨. Jeg håper selvfølgelig han får noe nyttig ut av kurset han skal på. Selvom verken han eller jeg har en anelse om hva det handler om. Sist så drakk dem øl og danset, så litt usikker på hvor nyttige de kursene egentlig er. Men uansett, jeg skal bruke denne kvelden på meg selv, og det samme med dagene frem til Fredag. Sommeren er i gang, og som planlagt har jeg tenkt å bruke den sommeren på mye jobbing, så om jeg skal holde tritt med det jeg har planlagt må jeg slappe av så mye jeg kan mellom slagene. Så i resten av kvelden skal jeg slappe av, lage meg litt enkel middag og selvfølgelig se på serie. Egentlig burde jeg vært en tur i skogen, men jeg får se hva jeg orker når kvelden kommer snikende.Å være sammen med en sjef kan til tider være veldig irriterende. Telefonen hans piper hele tiden i perioder, og det er alltid folk som lurer på både det ene og det andre. Jeg som jobber i helsevesenet, har alltid hatt en ¨regel¨ på at jeg ikke skal ta med jobben hjem. Men når det kommer til han, må han alltid være tilgjengelig på telefonen. Å i perioder kan det være veldig anstrengende og slitsomt.
F.eks hvis vi skal ha en koselig kveld med god mat og egentlig bare kose oss. Så kan plutselig telefonen hans ringe, å den på andre enden spør om hvor hun skal sette ett par kasser også ønsker henne å slarve litt på slutten av samtalen. Det kaller jeg unødvendig og misbruk av ressurser. Pluss at det ødelegger vår kveld - noe.

Men jeg visste dette når jeg ble sammen med han, å jeg må selvfølgelig bare lære meg og leve med det. Så i fremtiden skal dette nok gå bra, selvom jeg må ha telt til ti mange ganger inne i meg pga, telefon bruken hans. Men livet går videre, og hvis det er sånn det er å være sammen med en sjef. Så skal det nok gå bra.
Så om jeg må være litt ¨enke¨ iblant skal jeg nok klare det også. Litt alene tid, er både godt for kropp og sjel. Så nå gjelder det bare å få dagene til og gå, så får vi håpe han lærer noe sjefs relatert på kurset sitt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229