Lady boy

Hverdag, Reise

Lokaltid: 17:07

Nå sitter jeg klar og skal snart ut å møte pappa og Kristin. I kveld skal vi på noe som jeg har gledet meg skikkelig til. Nemlig Lady Boy show. Vi skal på det verdens berømte Tiffany Show, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har aldri vært på noe lignende, men alle jeg har nevnt det til - sier jeg burde glede meg fordi det er storartet. Å det tviler jeg ikke ett sekund. For jeg har ikke hørt noe negativt om det.

Dette er ett familievennlig show, så om jeg har skjønt riktig så er det ikke noe seksuelt inne i bildet her. Bare flotte kostymer og flott sang. Jeg skal ikke si noe sikkert før jeg har vært der, men det er altså inntrykket jeg har fått av hva jeg har hørt og sett på nettet.


I dag ble det ikke så mange timer på stranden, men jeg kjenner at jeg begynner å bli litt mett av og ligge der. Det brenner flere steder på kroppen, så at jeg er litt små brent her og der. Det er det ingen tvil om. Men jeg vil være ordentlig brun til jeg snart skal hjem. Så jeg får holde ut noen dager til med steikende sol og sand overalt. Jeg stor koser meg på ferie, så jeg skal prøve å utnytte de siste dagene til det fulleste.
Men nå venter ett spetakulært show på meg, etterfulgt av middag på Hard Rock Café. Gleder meg!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229