Komplett helg


Da var øyeblikkelig denne helgen over også. Jeg har som jeg mulig har skrevet tidligere - arbeidshelg! Men i går rakk jeg sannelig en heidundrende bursdags feiring for ei venninne. Vi fikk samlet en god gjeng med mennesker og egentlig bare koste oss. Så kan si formen til denne frøkna er veldig tung på kvelds vakt i dag. Men det er virkelig verdt det!! Men dette skal virkelig ikke blir en vanesak. Jeg er sliten, tung i hode og halsen stikker litt. Så jeg hadde virkelig trengt en Søndag på sofaen, men ikke i kveld.

Nå kjenner jeg at hode mitt trenger å samle seg noen dager igjen. Noen dager skjer det ofte mer enn andre på. Å som jeg har nevnt for dere før, så er det ofte små ting som kan utløse depresjonen hos meg. Så nå surrer tankene, og jeg skulle ønske jeg kunne være den beste for alle. Men det går ikke. Så jeg trenger litt tid for meg selv, og til å tenke på nå.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

ingridmarie
ingridmarie,
Jeg håper du får tid til å samle krefter neste uke! <3 Veldig bra du koste deg i går da, det gjør nesten alt litt verdt det!
nouw.com/ingridmarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229