Kom igjen da

Hverdag

Da var offisielt arbeids helgen i gang. Nå jobber jeg 4 dager i strekk, før det er litt fri igjen. Tredje hver helg er egentlig ganske ofte, men sånn er det nå bare når man har valgt dette yrke man går i.

Men selv om jeg har en veldig bra dag i dag, å kroppen spiller på lag. Så kjenner jeg at hode egentlig er ganske tomt i dag. Nå har jeg hatt noen skikkelig inspirerende og flotte dager her på bloggen, men i dag er egentlig alt ganske kjipt. Ikke fordi psyken min er dårlig eller at det er noe galt i den forstand. Jeg har bare null motivasjon og inspirasjon til å skrive noe som helst bra i dag. Så istedenfor å skrive et veldig innholdsrikt og flott innlegg i dag, har jeg heller bestemt meg for å «kjefte» litt på dere.
Dere er kjempe flink til å lese bloggen min og besøke meg her daglig, men å følge meg på Instagram. Det er helt gresk for dere. Etter at bloggen min har rykket opp på listen, så har antall følgerne på Instagram gått ned.
Jeg føler jeg er nokså aktiv der og prøver ofre å legge ut flere storys i løpet av en dag. Kanskje et bilde i ny og ne. Men dere må bli flinkere til og følge meg. Jeg legger selvfølgelig ut bilder for min egen del, men hadde vært veldig gøy om flere kunne fulgt meg der også.Instagram er noe jeg ikke helt har knekt koden på enda. Jeg syntes det er gøy, å jeg prøver og være litt uten filter der også. Men jeg har nok ikke riktig skjønt helt hvordan jeg skal bli mainstream der enda, men jeg jobber med saken. Så nå det er sagt, så hadde det vært veldig fint med litt hjelp fra dere!
Uansett det er ingen tvang. Men jeg hadde blitt riktig glad og takknemlig om dere hadde fulgt meg.

Nå skal jeg hvile litt etter jobb. For i natt har jeg sovet helt sinnsykt dårlig. Så nå blir det en liten time på øye, før det er helgehandel og middags laging. Så da håper jeg dere tar en titt på min insta også skrives vi igjen. Hadet 🙌🏽

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer