Kom for sent

Hverdag

Hei og god lørdag.

Fy søren så sinnsykt godt det er å ha fri. Skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å ha fri enn det jeg er. For jeg elsker å sove lenge, lage meg en enkel frokost og se på pute tv. Så jeg anbefaler alle inkludert meg selv å ha mere fri. For det er utrolig deilig og ha fri.
Men allikevel, det var ikke det jeg ville si at siden jeg hadde fri i dag bråbestemte vi oss for å reise til Sverige. Herregud, dere må jo tro jeg ikke gjør noe annet enn å reise til Sverige når jeg har fri, men jeg gjør faktisk det. Men når begge to snuser er det faktisk mere lønnsomt å reise dit og handle det. Så da ble det slik i dag. Vi hadde også planer om å handle inn litt til 17. Mai også.
Så til Sverige dro vi med godt sinn og godt mot. Men da vi sto utenfor inngangen til polet. Ble vi omtrent jaget vekk. Det viste seg at polet stenger klokken 15.00 på Lørdager. Å vi sto utenfor der klokken 15:10, så det blir dårlig med vin på oss på 17.Mai kan man si. Utrolig kjedelig og veldig dumt av meg å ikke sjekke når polet stenger på en Lørdag, men sånn ble det bare. Har vell litt vin liggende hjemme som vi kan kose oss med.
Så jeg følte meg rimelig dum der jeg sto, men da sparte jeg også de pengene. Så da dro vi bare videre, kjøpte det vi faktisk trengte også dro vi hjem igjen. En raskt tur med andre ord.Så det var min utrolige deilige fri dag. Virkelig godt med fri for en gangs skyld. Det får jeg virkelig ikke sagt nok ganger. Nå skal jeg fullføre skrivingen til dere før jeg setter i gang med middagen. Blir sent innlegg til dere i dag og det blir en sen middag på oss. I dag blir det hjemmelaget lasagne med tilbehør også får vi prøve å finne en film på tv. Mer enn det skjer ikke her hjemme hos oss.
Jeg har iallefall hatt en veldig fin dag, selv om kjæresten min har kjørt på meg med både handlevogn og kontorstol. En bedre dag enn det får man vel ikke?

Nei, nå løper tiden fra meg så jeg får sette i gang med det jeg egentlig skal gjøre. Men det var iallefall min lørdag, ikke mer innholdsrik enn det. Også håper jeg dagen dere har vært ganske så flott den også. Vi skrives antageligvis mere i morgen.
God lørdag videre!


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229