Klar, ferdig, pakk

Hverdag, Reise

Da er det snart duket for neste tur. Denne gangen går turen innom lands. Vi skal nemlig til hjem byen til kjæresten min; Tr.heim. Jeg personlig elsker Trondheim og iallfall på denne tiden av året. Så selvom det er mange år siden jeg var der sist, så vet jeg på en måte hva jeg kommer til.
Vi skal kjøre bil oppover. Så vi drar så fort jeg er ferdig på jobb 17.Mai. Turen tar vell ca, 6 timer. Men med meg som må tisse omtrent for hver kilometer, så tar det nok litt lenger tid. Men det får gå. Vi tar det jo som en kose tur, også vil min kjære J besøke familien sin. Så det skal han jo absolutt få lov til.

Jeg har møtt noen i familien hans før, men det er som sagt 10 år siden. Så om de husker meg, og om jeg er den de husker. Det blir spennende og se. Jeg er iallfall oppvekst med at vi ikke dømmer mennesker man ikke har møtt før og at man skal gi alle en sjanse. Så dette blir veldig spennende og jeg gleder meg - selvfølgelig.


Så når jeg kommer hjem fra dag vakt i dag, skal jeg finne frem baggen og pakke den. Er 300 andre ting jeg må fikse også i løpet av dagen, så at baggen er klar er virkelig ett must. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal pakke med meg. J er nokså surrete og spontan - så litt vanskelig å få noe ordentlig svar på hvordan klær jeg burde ha med meg. Så jeg får nok pakke litt av hvert og håpe det blir riktig. Pakker sikkert for mye, men det er vell slik alle jenter er!

Så i helgen blir det tur og jeg gleder meg. Vi passer perfekt til og reise sammen, så dette blir vår tur nummer to. Så vi skal nok klare og kose oss nok en gang.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229