Komfortabel

Hverdag, Personlig

Å være komfortabel med seg selv er ikke så lett som det høres ut som. Vi har alltid noe som presser oss for at vi skal prestere mer enn vi har mulighet. Alt skal liksom være så fint og flott disse dager, at jeg forstår veldig godt hvorfor folk går i kjelleren. Vi skal ha alt, eie alt, se bra ut og ikke minst ha den beste utdannelsen det er mulig å få fått. KVALMT.

Jeg vet om flere som ikke har alt, eier alt og har den best betalte utdanningen. Men allikevel kan man være komfortabel med seg selv, og ha det riktig så bra. Å det er nettopp det jeg har lyst til å skrive litt om. Jeg er 24 år, bor fortsatt hos mamma siden jeg er under utdanning og vil ikke pådra meg noe gjeld. Jeg har en drøm om å bli helsefagarbeider, noe som riktig nok ikke er verdens best betalte jobb, men det er det jeg vil jobbe som. Og jeg har snart hatt diagnosen kraftig Deprimert ett helt år. Jeg har gode perioder og jeg er veldig dårlig perioder, men jeg kommer meg selvfølgelig gjennom dagene som alle andre gjør. Men det jeg vil si da, med hånden på hjerte er; nå i disse dager er jeg ekstremt komfortabel med meg selv. Jeg trives i hverdagen min og har det egentlig ganske så bra.


Det er selvfølgelig flere roller som spiller inn for at en person skal ha det bra, men allikevel så orker jeg for min del ikke å gå nærmere inn på det. Jeg har det bra, og da blir vi ved det.
I dag er det Lørdag, solen skinner ute og jeg føler meg bra. Jeg er ny dusjet, har fri i dag og egentlig så går livet ganske greit på skinner. Har jeg det jeg trenger for øyeblikket? Ja, det vil jeg så absolutt påstå. Jeg har faktisk ingenting jeg skal klage på. Jeg er ¨frisk¨, trives i jobben min, er gjeldsfri og har verden beste venner. ❤

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229