Kan det gå?

Hverdag

I går var en dag jeg tenkte veldig mye. Jeg tenkte på nå tiden, fremtiden og hvordan fortiden har vært. Fortiden min har vært enormt turbulent, men samtidig så har den omsider gjort meg til den jeg er den dagen i dag. Hvordan det har formet meg, er opp til hver enkelt og avgjøre. Jeg er iallfall den jeg er. Nå tiden tenker jeg er veldig turbulent. Jeg har dager hvor jeg elsker livet og jeg har dager hvor jeg ønsker at ting var annerledes. Fremtiden er jeg veldig usikker på, men samtidig ønsker jeg meg ett vanlig A4 liv. Som da innebærer mann, barn og ett flott hus. Normale jobber og en enkel hverdag.

Så for to dager siden valgte jeg å gjøre noe jeg har tenkt lenge på. Jeg valgte og kontakte banken å høre hvordan det eventuelt er med bolig lån for meg. Jeg bor som dere kanskje vet hjemme hos mamma enda, noe jeg valgte å gjøre da jeg bestemte meg for å bli lærling. Så at jeg flytter ut og starte mitt egne voksen liv, det er virkelig snart på tide.


Så om ikke alt for lenge skal jeg på bank møte og da får jeg endelig svar. Da får jeg svar på hvordan jeg stiller meg til egen bolig, og jeg får vite om jeg endelig kan starte ett nytt kapittel i livet mitt. Jeg er selvfølgelig spent på hva de har å si, men jeg er også forberedt på det verste. Jeg er trossalt ikke som alle andre bloggere. Jeg tjener ikke en formue, og jeg har vært en person som har vært sen til å spare BSU. Så jeg føler jeg sitter litt i saksa, da jeg også er singel og ingen å kjøpe med. Men jeg er forberedt på det verste, men samtidig så er det viktig at jeg er nokså optimistisk.


Jeg har selvfølgelig erfaring med å bo hjemmefra. Jeg har hatt samboer og jeg har bodd alene i leilighet. Så jeg kan vell si jeg har prøvd det allerede. Så planen nå er jo selvfølgelig at jeg skal jobbe for å komme meg på boligmarkedet, også leve mitt liv. Hvor jeg kun kan fokusere på meg selv, og ikke trenger å liste meg på tå om jeg kommer sent hjem en kveld. Jeg trenger å kun være meg, og fokusere på det som er positivt i mitt liv. Hvor og når det blir!? Det vil selvfølgelig fremtiden vise. Jeg har lyst til å bli i bygda jeg vokste opp i, men samtidig så er jeg veldig flyttbar. Alt avhenger av hvor jeg finner drømmeboligen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229