Kalde føtter?

Hverdag, Personlig

Dere husker kanskje jeg skrev om at jeg tok så mange telefoner den ene dagen her. En av de samtalene gjaldt et intervju/møte.
Jeg skal i møte/intervju med lokalavisen i bygda jeg er født og oppvokst neste uke. Altså hjembygda mi. Dette er egentlig noe jeg vil og føler jeg må med tanken på meg selv og andre i fremtiden.
Men nå kjenner jeg at jeg føler veldig på det. Er det kalde føtter jeg får, eller er jeg så spent på å få min sak publisert? Uansett jeg er veldig glad for at jeg har valgt å gjøre dette, samt at jeg er uendelig takknemlig for all den støtten jeg har i ryggen. Når mennesker kommer bort til meg og sier jeg er tøff, at det er sterkt av meg osv. Da blir jeg veldig stolt. Så møtet neste uke er noe jeg skal gjennomføre og stå for. Jeg har sagt gjentatte ganger at dette er en sak jeg skulle ønske jeg kunne få publisert, og nå skjer det endelig. Hadde det ikke vært for all den oppmuntringen jeg hadde fått i henhold til denne saken. Så tror jeg faktisk ikke jeg hadde gjort. Men jeg har folk som støtter meg. Å da blir det lettere å gjennomføre en så psykisk påkjenningen av en sak.

Men når det er sagt så gjør jeg ikke dette bare for meg selv, men også for andres del. Det er flere som opplever det samme som meg, men ikke tørr å si ifra. Det er fullstendig forståelig. Så da velger jeg å være den som står frem og sier ifra. Det er viktig å si ifra. For man må lære forskjellen på rett og galt.Så neste uke blir veldig spennende og jeg håper at møtet går som jeg vil. Jeg har aldri vært i et personlig intervju før, så dette blir første gangen. Jeg har tidligere vært i avisen, men da tok de kun et telefonintervju. Det gikk også veldig bra, men føler det blir lettere for meg å forklare ting da jeg er tilstede sammen med motparten. Så kryss fingrene for meg neste uke, så håper vi selvfølgelig på det beste. Jeg er iallefall sinnsykt spent på å se resultatet.
Men nå ønsker jeg ikke snakke mer om den saken. Det ligger enda noen dager frem i tiden og jeg får kjenne mer på de følelsene når den dagen kommer.

I dag er det fredag og planen i dag var egentlig å invitere to venner på middag. Men det endte meg at ingen av dem kunne, så da blir det kun meg og Jim på taco i kveld. Det blir like koselig det, for jeg er egentlig ganske sliten etter en lang uke. Så det skal bli veldig godt å kunne slappe av hjemme i kveld. Nå skal jeg vrenge av meg den trange olabuksa og hoppe i sofaen. Er skikkelig innevær i dag, så skal bli godt og kun bruke kvelden på sofaen med levende lys og noe dårlig program på tv.
Ha en god fredag og ikke gjør noe jeg ikke ville gjort. God helg 🎉

- Linda Taylor​

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229