JULEAFTEN DEL 1

Hverdag


I dag er det lille julaften og ikke nok med det. Men jeg har vært kjæresten med Jim i hele 9 måneder og vi er på vei nedover til Kløfta igjen. Vi har pakket full bilen og har allerede kommet godt på vei nedover. I følge GPS´en har vi igjen 6 timer. Så med andre ord; vi har ikke kommet så veldig langt. Men er iallfall på vei.


I går feiret vi en tidlig juleaften sammen med familien til Jim. Det var veldig koselig. Vi spiste kjempe god jule mat, åpnet gaver og spilte kort spill. Absolutt veldig hyggelig. Vi har snakket om det og det er veldig hyggelig at vi skal gjøre det på denne måten. Vi feirer jul sammen med hans familie og med min. Så vi slipper å fordele dem på hvert sitt år. Så i morgen skal vi feire med pappa og så er julen over for denne gang.

Jeg har ennå ikke helt klart å få helt jule stemning. Men i morgen da jeg får på meg den røde kosedressen min, får sett på tre nøtter til askepott og fått jule grøt av mamma. Da tenker jeg nok at jule følelsen kommer snikende. Jeg er ikke kjempe glad i julen, men de få tradisjonene jeg har. De holder jeg hardt fast på. Å det er da tre av de. Har vell sikkert ett par andre også, men det er ingen jeg har tenkt sånn veldig på. Så selv om jeg er en mild form av Grinchen, så lar jeg allikevel julen komme. Men jeg gleder meg også til den skal være over. Det jeg ser mere frem til nå. Er at det nye året skal komme. Jeg ser for meg at det har mye bra å tilby, så jeg skulle heller ønske det var det som kom i morgen. Men jeg holder nok ut en uke til.

Men i morgen er det familien og kjæresten som står i fokus, så jeg skal legge god viljen til og håpe at vår første julefeiring sammen blir bra. Så vi har noe å se tilbake til om 50 år. Nå skal jeg legge fra meg Mac´n og være litt sosial. Så blogges vi fra Kløfta igjen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer