Jomfru turen

Reise

Da var jomfru turen i telt endelig tatt. Det kunne vært bedre og det kunne definitivt vært verre, men allikevel så syntes jeg det var veldig innafor.

I går kjørte vi nordover. Vi dro hjemmefra ved 12 tiden og var fremme i Trønderlag ved 19:50 tiden. Så det ble veldig mange timer i bil, men jeg syntes det gikk fort selvom det er mange mil å kjøre. Men vi hørte på høy musikk, sang og hadde det veldig koselig. Sånn som vi pleier. Natten til i dag tilbrakte vi telt på noe som heter Rypetoppen. Det ligger ca 50 minutter fra Stjørdal sentrum mot svenske grensa. Mer detaljert får jeg ikke sagt det.

Da vi satte opp teltet i går kveld holdt været oppe. Så vi tente bål, fisket og tok noen øl rundt bålet før det begynte å regne og vi ble enige om å legge oss inne i teltet.
Jeg fikk riktig nok ikke sove hele natten. Det bråker veldig i telt da det regner som bare der, så det tok litt tid før jeg fikk sove. Men det kom seg etterhvert.
06:30 vekte Jim meg og sa vi burde pakke ned snart. Teltet hadde blitt noe vått på innsiden, så vi kom snart til å bli våte. Så da var det bare og komme seg opp, pakke ned telt plassen og sette avgårde.

Å sove i telt var som jeg trodde. Mindre behagelig, intimt og veldig urutt med en sovepose som tvinner seg rundt kroppen. Men vi eller jeg kom meg gjennom det for denne gang, også håper jeg på mindre regn på nevnte telt tur.


Planen i dag er noe usikre, men vi holder oss iallfall her oppe noe øst for Stjørdal. Så får vi se hvor dagen tar oss hen. Nå skal jeg bare få igjen varmen, også venter vell snart en lang varm dusj på meg. Men jomfrudommen er tatt, så jeg kan endelig skryte av at jeg har sovet i telt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229