Jomfru turen

Hverdag

Hei og god dag folkens 🙋🏽‍♀️
Tru det eller ei, men da er det gjort. Vi gjennomført ca 3 kilometer i skogen og det føles herlig! Dette var virkelig noe som var etterlengta for min del og endelig fikk jeg dratt rumpa mi ut av Kløfta og inn i skogen. Det ble ingen kjempe lang tur i dag, men samtidig er det viktig å starte rolig. Å det trodde jeg at jeg gjorde. Turen gikk 1,7 kilomenter kun oppover, så selv om jeg tok ting i mitt tempo. Så var det nokså tungt. For ikke nok med at det kun gikk oppover, så hadde jeg mini på magen. Han sov riktig nok held turen, men for min del ble det 4 kilo ekstra.
Turen vi gikk heter Borhaugskampen og ligger plassert i Maura. Ikke så langt unna Gardermoen flyplass og der vi bor. Må virkelig si jeg er enormt glad for at jeg har denne type naturen kun et sten kast utenfor inngangsdøren min. Turen er 3,1 km lang og er en topp på 408 MOH. Ikke veldig lang eller høy, men en nokså grei tur. Første gangen vi går her, å forhåpentligvis ikke siste. Jeg syntes den var kurant tur også er det alltids morsomt med nye steder.Så det var altså det vi har brukt denne dagen på. Var virkelig ikke dårlig at vi fikk til jomfru turen til mini i skogen før han var 1 måned gammel. Tror han likte det, med tanken på at han sov hele turen både opp og ned. Så det er veldig beroligende at han liker både bæreselen og skogen. For da rekker vi forhåpentligvis flere turer før snøen kommer.

Nå er bena litt gelé etter turen, så skal bli rimelig godt med en dusj og ikke minst middag. Så med det ønsker jeg dere en flott dag videre, så skrives vi plutselig igjen flotte mennesker. God tirsdag!

- Linda Taylor

Liker