Jeg sprekker

Hverdag, Reise

Lokal tid: 22:19

Nå er jeg så mett at jeg omtrent er i mat koma. Jeg har spist mye god mat i Thailand, men ingenting slår anden her nede. Den er sinnsykt god og ikke minst mør. Tror omtrent jeg kunne levd på and i 15 dager uten noe problem. And og nudler har virkelig vært ett herremåltid her nede. Jeg liker vanligvis ikke nudler og kjøper det aldri hjemme, men de nudlene de har her nede er fantastiske. Å når man får det servert med and og den soya sausen de har. Så smaker det helt fantastisk.
Så i dag som mange andre kvelder har jeg spist and og nudler, men for å toppe det hele så spiste jeg belgisk vaffel med is til dessert. Så nå tror jeg faktisk at jeg triller snart. For jeg er så sinnsykt mett.
Men når to så sinnsykt gode retter blir servert på en og samme restaurant, må man bare. Uheldigvis. Får å være så mett. Er faktisk minimalt behagelig.Nå er det kvelden her hos og i kveld har vi hørt litt på priser angående forskjellige ting vi kanskje vil. Nå skal vi kun vurdere det i løpet av natta også får vi se hva vi ender opp med. Jeg sitter iallfall i morgenkåpen og er snart klar for å finne sengen. Blir dårlig med sene kvelder her, men jeg blir så slapp av varmen. God natt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229