Jeg kræsja

Hverdag

I går var jeg så utrolig sliten da jeg dro hjem at jeg var litt usikker på hva jeg het. Jeg var tåkete og distre i hode, at jeg bare så frem til å komme hjem.
Jeg hadde sittet på jobb og skrevet hele dagen, etterfulgt av time på verksted med bilen - som tok litt lengre tid enn jeg hadde håpet. Så når jeg dro ut fra verkstedet var hode mitt så fult at det faktisk rant litt over for meg. Det eneste som sto i hode på meg var at jeg skulle komme meg hjem så fort som mulig.

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men 20 sekunder etter at jeg hadde kjørt ut av parkeringen på verkstedet så kjørte jeg rett i rumpa på en annen bil. Jeg liker å tro at det er fordi jeg var så utrolig full i hode, for det ligner ikke meg. Jeg kan riktig nok være vimsete når jeg kjører bil, men jeg pleier og ha kontroll. Men uansett; det gikk bra med bilen foran meg og det gikk bra med meg. Så vi alle kom godt ut av det. Jeg med andre ord. Jeg reiste rett hjem og la meg på sofaen. I håp om å få slappe av. Men fikk jeg det? Nei, hode gikk rundt og rundt. Så jeg måtte kle på meg og komme meg ut. Jeg gikk 1 times tur for å klarne hode.


Så fort disse få dagene er over, så tror jeg at hode mitt skal lette med 10 kilo. Jeg kjenner at hode mitt er ganske fult nå, så fort dette jeg holder på nå er over. Skal jeg kunne slappe av igjen!
I dag er den store dagen. For dere som har fulgt meg en god stund vet hva jeg snakker om, mens dere andre får kanskje vite det senere i kveld. I skrivende stund er jeg nokså utilgjengelig, så ønsk meg lykke til - så håper jeg alt går min vei.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229