JEG HAR BYTTET SIDE

Hverdag

Før var jeg veldig aktiv på treninga fronten. Jeg følte meg fit og hadde enormt med energi. Men så møtte jeg virkelig trenings veggen. Trening var kjedelig og egentlig bare ett ork. Jeg har sikkert lagt på meg 5 kilo siden jeg «sluttet» å trene, og i tillegg så har alt av muskler forsvunnet.
Etter jeg flyttet til kløfta ble det bare ett enda større tiltak og komme seg til årnes for å trene. Så jeg visste jeg måtte gjøre noe med det.
Så i går kveld da jeg satt hjemme alene. Byttet jeg trenings senter til ett lokalt ett. Det er noe dyrere, men samtidig så er det gå avstand til sentret.
I dag hadde jeg min første økt der. Jeg trente litt rygg og armer, pluss at jeg prøvde å bli litt bedre kjent på sentret.

Sentret var mye større enn det jeg har brukt og det hadde masse utstyr jeg virkelig har savnet. Så med at sentret bytte, håper jeg virkelig gnisten kommer tilbake. For jeg har ikke noe ønske om å legge på meg noe mer.Så allerede i morgen har jeg planlagt en ny økt. Å jeg håper selvfølgelig jeg kommer inn i en ordentlig rytme igjen. Jeg vil ikke si jeg er avhengig av å trene, men det er behagelig og man vil jo gjerne se best mulig ut.
Så med nytt senter, håper jeg det venter masse nye trening muligheter. Vet de tilbyr yoga, så tenker nok den stive kroppen min skal benytte seg av det tilbudet.

Det nye sentret jeg har valgt å trene på denne gangen er Sportica. De har 3 sentret i området Akershus og ett av de er på Kløfta. Ikke så fansy og flott som Elixia, men allikevel så har de det meste av det jeg trenger. Jeg gleder meg iallfall til neste økt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229