Jeg er ett godt menneske

Hverdag

Akkurat nå føler jeg en liten rus av lykke. Jeg har det så innmari bra med meg selv og min tilværelse at jeg ikke helt klarer å sitte stille. Jeg ligger sminke fri, med ny farget hår til alle kanter og egentlig bare smiler. Jeg har det så sinnsykt godt med meg selv. Å det føles deilig. Jeg er så glad for at jeg har det bra med meg selv. Jeg har ikke dårlig samvittighet for noe. Jeg har ikke noe usagt. Jeg har ikke noe ugjort og egentlig så føler jeg meg som ett bra menneske. Å det beste med det, er at smilet mitt er ekte.
Av og til tenker jeg at så lenge man har det bra med meg selv, så vises det på din egen selvtillit. Jeg føler meg rett og slett som ett godt menneske, å jeg kan nyte det til det fulle. Det er på dager som denne jeg tenker at det er vanskelig å leve med seg selv. Jeg går riktig nok på medisiner mot depresjon enda, men samtidig så går jo livet mitt opp og ned som en karusell. Så og slutte brått på dem. Det tørr jeg ikke. Men jeg nyter hver gode dag, og jeg syntes det er viktig å dokumentere dem. For det er de gode dagene som er viktig for meg. For jeg vil jo ha ett godt og lykkelig liv. Å akkurat nå føler jeg meg rik på lykke.


Denne helgen har jeg nesten helt fri. I utgangspunktet har jeg helt fri, men jeg har sagt ja til å jobbe ekstra i morgen. Til vanlig pleier jeg og angre på at jeg sa ja til å jobbe på så kort varsel, men nå føles det egentlig helt greit. Det er en kort kvelds vakt, så jeg skal nok komme meg helskinnet gjennom det. Jeg liker jo og jobbe i helsevesenet, så å jobbe litt ekstra. Det må jeg bare tåle. Ekstra penger i pungen for min del.

I dag er det Lørdag og planene i dag er ganske uvisst. Jeg skal svare på litt mail angående samarbeid på bloggen, skriver oppsigelsen min - da den forrige ikke ble godkjent, handle mat og bikkje mat. Så jeg har nok å sette fingrene i, men samtidig er det vanskelig og komme i gang etter ferien. Men jeg vet det må gjøres, så jeg får bare sette i gang. Men først og fremst må jeg komme meg på butikken. Litt dårlig med mat i huset her, så frokost kjenner jeg at jeg snart må få i meg 🍀

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229