Jeg ble angrepet

I går kveld da jeg ble angrepet av en spy flue som nesten rotet seg bort i håret mitt. Fikk det meg virkelig til å tenke på hva jeg hater med sommeren. Altså, ikke misforstå meg nå. For sommeren er virkelig den beste tiden på året og jeg bare elsker at det er varmt, godt og man kan endelig få varmen av sola. Men alle årstider bringer selvfølgelig med seg noen ulemper og. Som F.eks alt som er av insekter. Æsj. Så nå har jeg slengt sammen en lite liste over ting jeg mener er de største ulempene om sommeren.- Insekter: denne sier seg vell selv? Eller er det bare jeg som syntes alt av kryp er ekkelt og ubrukelig? I dag våknet jeg med 2 myggstikk. Ett på kne og ett rumpa. Altså, hold dere unna meg.

 
- Svette ringer: Jeg forstår veldig godt at noen svetter mer enn andre, men altså. Det er ikke spesielt delikat og se på. Jeg personlig er ubehagelig redd for at jeg skal gå med det. For det ser ikke veldig tiltrekkende ut. 


- Varmt om natten. Om vinteren vil jeg ha det varmt og om sommeren vil jeg ha det kjølig. Finnes det overhode ingen mellom ting? 


- Dyr øl. En kald øl i solen er vell det beste som finnes. Men prisen på alkoholen her i Norge, er helt kriminelle. Go sweeden. 


- Utrolig brune mennesker. Mennesker som blir fortere brun enn meg er urettferdig. Så hold dere inne. 


- Overspising av is. Jeg elsker is. Og jeg elsker bare is enda mer om sommeren. Så kan fort over spise meg på is.


☀️☀️☀️☀️

Utenom alt dette over så elsker jeg sommeren. Jeg har også bursdag på sommeren for dere som ikke visste det. Så nyt sommeren folkens. Før vi vet ordet av det, så er det bitende kaldt igjen. 


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229