Jeg angrer


I presentasjonen min har nevnt at jeg kommer til å skrive om depresjonen min. Å det kommer jeg på mange måter til og gjøre, for jeg har så mange forskjellige dager. Ingen dag hos meg er på noen måte lik. Å i dag er egentlig en av de dagene hvor jeg egentlig bare føler for å låse døren og bli inne hele dagen, men jeg vet jo at egentlig bare det er dumt for min egen del og andre sin. Det er jo ikke sånn man tar vare på vennskapene sine, men samtidig så trenger jeg jo å komme meg på ut. så i dag må bare bite i det sure eple og komme meg litt ut...

Så jeg skal ut å møte ei venninne på lunsj i dag. Det er lenge siden jeg har sett henne, så selvfølgelig blir det jo veldig koselig. Det er alltid koselig. Men samtidig så skulle jeg ønske at jeg og hode mitt kunne bli liggende her noen timer. Det har vært en veldig tung uke for meg psykisk, så jeg trenger den roen jeg kan få akkurat nå. Men hva godt vil det gjøre meg egentlig?
Å ha det hode jeg har. Har gjort meg en jævel på unnskyldninger, men samtidig prøver jeg jo selvfølgelig å unngå dem. For jeg dytter jo bare folk fra meg, samtidig som jeg trenger dem så nærme som overhode mulig. Så i dag ble det ingen unnskyldning, men jeg som tok det første skrittet til at vi skulle møtes - så da må jeg bare fullføre det. Så når jeg er hjemme igjen senere i dag, kan jeg være stolt av meg selv for at jeg gjorde det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229