Jeg angrer

Hverdag


Jeg skrev til dere i går og sa at dette var en kjedelig uke, og ikke nok med at den er så kjedelig som den får blitt. Så har jeg nemlig sagt ja til å bli med på kurs i dag. Frivillig. Etter arbeids tid. Altså? Hvor dum kan man egentlig være?? Jeg er stup trøtt og egentlig bare vil bli liggende på sofaen og syntes synd på meg selv. Men Neida, Linda skal leke vittig og melde seg på ett kurs hun ikke aner hva handler om en gang. YEEY ME!

Neida, nå hørtes jeg sinnsykt lei ut. Men jeg er litt lei om dagen. For å være ærlig er jeg jævla lei. Og alt av folk irriterer meg egentlig. Dem irriterer meg noe sinnsykt. Og ikke nok med at dem irriterer meg. Men samtidig så skal dem kverulere med meg. Uff, folk altså. Jeg trenger ikke sånne folk og dem trenger ikke meg. Så takk til dere.


Så nå mine flotte, trofaste lesere. Nå skal jeg kjøre videre i snø kaoset som er her i Nes i dag. Jeg nemlig på jobb i dag også. Men jeg liker jobben min, og trives veldig godt her jeg er. Pluss at jeg møter hyggelig pasienter som er hyggelig og gode. Så dagens høydepunkt er virkelig å være sammen med dem.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229