Ingenting er en dans på roser

Hverdag, Personlig

Denne uken her har vært lengre enn jeg hadde først trodd. Vi har kun kommet til onsdag og det er enda mange dager igjen av uken.
Grunnen til at denne uken har virket veldig lang, er fordi jeg føler meg dyttet vekk fra samboeren min. Vi har jobbet totalt ulikt hele uken og det er på mange måter veldig kjedelig. Se sees kun litt på kvelden rett før han skal legge seg og jeg kommer hjem fra jobb. Så når arbeids ukene blir slik, har vi null liv sammen. Å det er utrolig kjedelig for begge sin del. Jeg vet jo at det bare er noen uker som er slik, men samtidig så er det veldig kjedelig når først de ukene inntreffer. Det er virkelig da man forstår hvor avhengig man blir av hverandre.

Så nå teller jeg kun ned dager til helgen. For denne helgen skal vi bruke sammen. Planene var å kunne dra på spa, men av andre grunner ble det ikke slik. Så vi har allikevel gjort det beste vi kan ut av først kommende helg. Jeg er veldig spent på hvordan helgen blir, men jeg håper den blir veldig bra for begge sin del.
Men før helgen kan inntreffe, må vi jobbe 3 dager til. Uff. Det blir ikke bare 3 dager, men veldig lange 3 dager. For jeg skulle bare ønske helgen kunne komme - NÅ.

Grunnen til at denne helgen er litt spesiell for oss, er nemlig fordi vi har jubileum. Vi har vært kjærester i ett helt år. Så noe må vi jo gjøre ut av det. Vi har verken brydd oss om valentine eller guttenes valentine. Så da må vi fokuserer på vår dag. Jeg ser iallfall veldig frem imot den dagen, for jeg vet det er starten på resten av vårt liv sammen - forhåpentligvis. Så yey oss ♥️
Men nå skal jeg prøve og legge bort til dumme tankene om hvor kjedelig det er å jobbe motsatt også fokuserer på det positive. Som for øyeblikket er helgen.
God onsdag videre ☀️ nyt solen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229