I¨m back

Hverdag
Oi, hva skal jeg si? Endelig tilbake. Uheldigvis tilbake? Flere av dere vet kanskje ikke hvem jeg er, mens andre har lest bloggen min før også er det kanskje noen nye lesere der ute. Jeg har da blogget i mange år, men i ren desperasjon slettet jeg bloggen min tidligere i år. Dette er selvfølgelig noe vi kan komme tilbake til i eget innlegg.
Mange ganger har jeg tenkt at jeg vil starte og blogge igjen, for jeg savner det jo veldig. Både å skrive og formidle ting til andre. Samtidig som at jeg nå, angrer som en hest på at jeg slettet bloggen jeg en gang drev.

Jeg er litt usikker på hvor mye jeg skal skrive for å presentere meg. Men jeg er da 24 år, fra verdens minste sted navn Fenstad. Ligger i Nes i Akershus. Er lærling som Helsefagarbeider, går opp til fagprøven i Mars. Endelig!! Trener jevnlig på ett lokalt trenings senter - trives med det. Har diagnosen kraftig deprimert - jobber mye med det. Ellers så lever jeg ett helt vanlig ¨jente¨ liv. Jeg er ærlig. Kanskje for ærlig til tider, men gir meg aldri på mitt. Noe dere kommer til å merke mye av på denne bloggen. Men nå skal jeg ikke avsløre for mye av meg selv, så resten av reisen blir kjedelig - også vil jeg bare si at jeg er veldig glad for å være tilbake bak tastaturet.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229