IKKE HELT SOM PLANLAGT

Personlig

Januar ble ikke helt som vi hadde trodd. Vi fikk en pang start på det nye året, både på godt og vondt. Jeg fikk sykdom og sykehus innleggelse i nær relasjon og det var ikke bare vondt, men kanskje nødvendig?
Livet er så sårt og lett påvirkelig at vi ikke vet hva som venter oss den neste dagen. Ikke nok med at det ble sykehusinnleggelse, men det ble dødsfall. Nok ett bevis på at vi aldri vet hva dagen etter bringer.
Så det jeg har lært de få dagene av dette året er at vi skal ta vare på hverandre. Vi skal se hverandre som de personene vi er og gi hverandre kjærlighet. Ikke fordi vi må, men fordi vi er glad i hverandre.
Å være glad i en person er aldri en tvang. Det er noe vi selv skal føle på og gjøre om vi føler det er riktig.

Så nå føler jeg at året har startet på både godt og vondt. Dette var en av grunnene til at jeg ikke satte meg noen mål dette. Man vet aldri hva året bringer, og ikke minst dagene. Ingen dager like. Å jeg føler vi skal leve i nuet. Det er nuet som gjelder og det er i dag vi skal sette mål. Målet om å gjennom føre dagen - friske. Det viktigste her i livet er at vi holder oss friske og raske. Mer enn det kan vi faktiske ikke be. Materialistisk glede. Er kunstige glede, som alltid kan erstattes. Mens livet vi har. Det er uerstattelig. Tenk litt på det.I dag er det søndagen igjen og denne uken her her snart gått den også. Jeg kom meg gjennom denne uken i livet uavhengig om året startet med ett brak eller ei. Uken har vært lang, rotete og på en måte veldig skjør. Jeg syntes ikke året startet så bra, men allikevel så kommer det flere uker som kan bli ti ganger bedre enn denne som har vært.
I kveld skal jeg avslutte uken på jobb også får vi se hva hvordan neste uke blir - da den kommer. Men akkurat nå har jeg null forventninger. Men tiden leger alle sår.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229